miercuri, 10 martie 2010

Harta Sexuala a lumii



"Cate bordeie, atatea obiceie". Este cel mai indicat proverb atunci cand vorbim despre preferintele si performantele sexuale ale fiecarui popor in parte! Daca Noua Zeelanda se mandreste cu cele mai indraznete iubite, Franta este tara orgiilor sexuale.

Iata si cateva dintre caracteristicile sexuale ale diferitelor popoare:

In Suedia, de exemplu, avem cele mai multe femei cu dubla orientare sexuala, care debordeaza de pasiune in dormitor, dar, din pacate, nu sunt si cele mai rezistente. Recordul este detinut exclusiv de brazilience.

Daca ne gandim la Statele Unite, mai precis la San Francisco, aici este locul celor mai perverse practici sexuale.

Si Noua Zeelanda sta bine la capitolul femei focoase. Pe parcursul vietii, acestea ajung sa aiba, in medie, cam 20 de parteneri sexuali.

S-a demonstrat stiintific si faptul ca barbatii austrieci sunt cei mai libertini atunci cand vine vorba despre sex.

Din pacate, nu acelasi lucru l-am putea spune si despre nemti, despre care s-a dovedit, in urma unui sondaj la care au participat 20 de femei din tari diferite, ca ar fi cei mai prosti amanti. Motivul?! Nu stau foarte bine la capitolul igiena.

La polul opus se afla spaniolii, care sunt amantii desavarsiti.

Iar daca thailandezii sunt cei mai putin rezistenti in dormitor, brazilienii sunt parteneri de cursa lunga, o partida de amor cu acestia poate dura si 30 de minute.

Tot studiile demonstreaza faptul ca Grecia este tara oamenilor obsedati de sex, iar Australia, paradisul barbatilor care prefera femeile cu sani generosi. Cam 40% dintre doamne poarta marimea D la sutien.

In ceea ce-i priveste pe francezi, 41% dintre ei au participat la orgii sexuale, iar 27% au experimentat swing-ul. Studiile arata si faptul ca francezii sunt si cei mai buni la capitolul sex oral.

In Indonezia exista un obicei vechi de cand lumea: de sapte ori pe an indonezienii pleaca in pelerinaj pe muntele sfant. Ce se intampla acolo? Adevarate orgii sexuale, schimburile de parteneri fiind obligatorii. Indonezienii sunt convinsi ca daca respecta aceasta traditie vor fi binecuvantati.

India este deja celebra pentru numeroasele bordeluri, insa ceea ce probabil nu stiati este faptul ca atunci cand s-a deschis prima linie telefonica erotica, peste jumatate din populatie a ajuns in pragul falimentului din cauza numeroaselor apeluri, lucru ce a determinat autoritatile sa inchida linia respectiva.

Nici Japonia nu sta rau la capitolul performante sexuale: 500 de japonezi au fost protagonistii celei mai mari orgii, stabilind astfel un record mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu