marți, 9 martie 2010

10 legi ciudate despre sex! Citeste si minuneaza-te!

De obicei, legile sunt facute sa ne protejeze, dar cand Guvernul decide sa cotrobaie in pantalonii cetatenilor, socolteala de acasa… poate suferi modificari semnificative. Mai ales daca vorbim de America.

1. In Bakersfield, California, daca vrei sa faci sex cu Satan trebuie neaparat sa folosesti prezervativul! Ne intrebam care este amenda maxima pentru aceasta infractiune si cine a fost primul amendat.


2. In Florida, este interzis sa faci sex cu un porc spinos! Dar, cum legea nu era suficient de clara, senatorul Nan Rich a propus o lege care sa interzica sexul cu orice animal.

3. Si daca va nimeriti prin Minnesota, aveti grija. Nu puteti face sex cu un peste viu! Dar mort?

4. In Dyersburg, Tennessee, este ilegal ca o femeie sa sune un barbat si sa-i dea intalnire.

5. In Merryville, Missouri, este ilegala purtarea corsetului pentru ca „privilegiul de a admira trupul neincorsetat, plin de forme, al unei femei tinere, nu ar trebui negat barbatului american normal si cu sange fierbinte”. Nu e de mirare ca Missouri a fost supranumit „The Show Me State” („Statul Arata-mi Totul”)!

6. Este ilegal sa cumperi jucarii sexuale in Alabama. Asadar, daca vreti sa vizitati Alabama nu uitati sa impachetati si jucariile sexuale.

7. In Washington este perfect legal sa faci sex cu animale, atat timp cat cantaresc sub 18 kilograme.

8. In capitala Statelor Unite, Washington D.C, este ilegal sa faci sex in orice alta pozitie decat cea a misionarului. Ne intrebam daca Bill Clinton s-a supus rigorilor legii sau a cedat in fata farmecelor voluptoasei Monica Lewinsky...

9. In Massachusetts, este ilegal sa faci sex cu un clovn, la rodeo, atata vreme cat... caii sunt de fata. Oare cati au incercat sexul cu un clovn si cai pe post de spectatori, daca a fost necesara adoptarea unei astfel de legi?

10. Si nu in ultimul rand, in Utah, statul american unde consumul de pornografie informatica este cel mai ridicat, este perfect legal sa faci sex cu animale atat timp cat nu platesti pentru asta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu