Automate de cafea

Doriti un automat de cafea instalat in societatea dvs. pentru a asigura angajatilor o cafea sau un capuccino,ciocolata calda,ceai , servita intr-un mod rapid si igienic? Vi-l oferim prin simpla semnare a unui contract de comodat. Amplasarea aparatelor de bauturi calde presupune realizarea unor consumuri minime lunare. Acestea difera de la un tip de aparat la altul. Pentru a va ajuta in alegerea tipului de automat potrivit , nu va ramane decat sa ne contactati prin email la: maftei.ovidiu@ymail.com sau telefonic: 0763.745.633 zilnic intre orele 9-18.

Aveti alta propunere, sugestie sau forma de colaborare? Va asteptam pentru a gasi solutia optima.

 Alegandu-ne pe noi, dumneavoastra nu trebuie sa investiti in achizitionarea aparatelor, nu trebuie sa cautati un distribuitor pentru produsele folosite, nu aveti nevoie de propriul dumneavoastra om pentru mentenanta aparatului, dar veti avea la dispozitie un partener profesionist in domeniul cafelei. Astfel veti beneficia de un serviciu de calitate,promptitudine si veti economisi timp.

Nota: Instalarea, intretinerea si orice interventie asupra automatului este realizata de personalul nostru. Amplasarea automatului din momentul semnarii contractului poate dura intre 1 si 30 de zile in functie de tipul lui si de stocul existent. Precizam ca amplasarile le facem numai in judetele Brasov si Sibiu.

Cu stima, Maftei Ovidiu