duminică, 27 februarie 2011

TOP cele mai aberante legi

Traim intr-o lume nebuna rau, iar legile arata cel mai bine acest lucru. In America, tara tuturor posibilitatilor, poti ajunge in fata instantei daca imbeti un peste. Dar nici alte tari nu se lasa mai prejos. Vezi, mai jos, cateva exemple!

In Missouri, este ilegal sa transporti cu un autovehicul ursii, daca nu sunt in cusca.


In New Jersey, este ilegala purtarea vestei anti-glont de catre cei care comit crime.

Din aceeasi categorie: in Michigan, orice persoana peste 12 ani poate sa detina o arma atata timp cat nu a comis nicio ilegalitate.


Ajungem in Nevada, acolo unde este interzis ca un barbat sa cumpere bauturi pentru mai mult de trei persoane.


O veste proasta pentru soferi. In New Jersey, daca ai fost condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, poti sa-ti iei gandul de la o placa de inmatriculare personalizata.


Curiozitatile culinare sunt la ordinea zilei: in Dakota de Nord, combinatia intre bere si covrigei este strict interzisa in orice restaurant!


In Carolina de Nord, jocurile de bingo nu pot dura mai mult de cinci ore.


In Connecticut, este ilegal sa treci strada...in maini.


Si pentru ca autosatisfacerea s-a dovedit a fi periculoasa, mare atentie! In Arizona... este ilegala detinerea a mai mult de doua vibratoare.


Ajungem si in Europa, mai precis in Regatul Unit, unde este interzis pentru oricine sa moara in cladirea Parlamentului. Si tot acolo, o femeie gravida poate urina unde vrea. La cerere, chiar si in cascheta unui politist.


In Franta, este ilegal sa numesti un porc "Napoleon".


In Islanda, tine-te bine! N-ai voie sa stranuti pe stalpii de iluminat.


In alta ordine de idei, nici canadienii nu se lasa mai prejos. Daca ai mancat usturoi duminica, esti pieton. Ai interzis la sofat!


In Samoa, este interzis ca un barbat sa uite data de nastere a sotiei. Si tot despre relatia in cuplu este vorba si in Hong Kong, acolo unde o femeie inselata are dreptul sa-si omoare sotul.


Iar in spatiu, oricat de ciudat ar parea, n-ai voie sub nicio forma sa asculti ce vorbeste altcineva in mod intentionat.

1 comentarii:

Clau spunea...

Inca o data, traducerea se dovedeste a lasa de dorit, de oriunde ar fi preluata.
In Canada, aparent e interzis sa mergi cu tramvaiul (nu cu propria-ti masina!!!) daca ai mancat usturoi duminica!!!

Trimiteți un comentariu